Ford Transit укріплює лідерство в галузі технологій

Ford підняв продуктивність комерційних моделей Transit на новий рівень завдяки суттєвому оновленню технічних характеристик і технологій. Оновлення охоплює нові технології допомоги водію та функції зв’язку і передбачає включення основних технологій активної безпеки до базової комплектації найпопулярніших серед покупців моделей.

У межах розширення технологій активної безпеки, які раніше вже були відзначені золотою медаллю незалежної програми з оцінки безпеки автомобілів Euro NCAP, починаючи з весни 2022 року Ford додаватиме передаварійний механізм гальмування Pre-Collision Assist, систему виявлення перехожих Pedestrian Detection і систему утримання в смузі руху Lane-Keeping System до базової комплектації всіх моделей FordTransit Trend, Limited і Trail – а це означає, що ці функції будуть представлені у понад 60 % моделей Transits, проданих у Європі.

Ford також посилює свої лідерські позиції в галузі технологій у сегменті Transit, додавши комплексну програму оновлень, що містить нові важливі функції та можливості для всіх моделей у лінійці Transit. Зокрема, представлено нову передову інформаційно-розважальну систему SYNC 4 з 12-дюймовим сенсорним екраном, цілу низку нових функцій і технологій для посилення безпеки та продуктивності, а також доповнено асортимент систем допомоги водію новими технологіями системою автоматичного гальмування під час руху заднім ходом Reverse Brake Assist і камерою 360-градусного огляду.

«Ми зосереджуємо нашу увагу на продуктивності Transit і віддаємо перевагу новим технологіям, що істотно збільшують період продуктивної експлуатації та знижують експлуатаційні витрати», заявив Ганс Шеп (Hans Schep), головний менеджер підрозділу комерційних автомобілів Ford of Europe. «Transit завжди був попереду в усьому, що стосується технологій, проте цей пакет оновлень означає, що ще більше водіїв зможуть відчути переваги надсучасних технологій активної безпеки та зв’язку, покликаних забезпечити комфорт, продуктивність і спокій».